Cooming soon

48hourfilmproject in Eindhoven

Op Vlieland. Werken aan mijn manuscript over mijn kinderloosheid


En dan zijn we alweer een jaar verder. Wat gaan de dagen snel. De afgelopen 10 jaar hebben voor mij en mijn vriend in het teken gestaan van het krijgen van een kindje, het is niet gelukt. Er is het onnoemelijke gemis, het verdriet om wat had kunnen zijn. Mijn tranen zijn nog niet op. Maar gelukkig ben ik oké, is mijn leven oké. Ik voel mij gezegend met een prachtvent, de liefde van mijn leven en met de mooiste vrienden en collega's die er zijn en mijn lieve ouders en familie. Ik geniet van wat er is en dat is veel en goed❤️

"En dan is daar het moment, dat je na vier jaar besluit terug te gaan naar de plek waarvan je zo vurig had gehoopt dat daar je grootste wens in vervulling zou gaan. Een kindje krijgen. En dat je daar met zijn tweetjes staat en voelt dat je sterk genoeg bent om dat wat voor je ligt samen te omarmen💕"

In mijn dagboeken heb ik sinds 2009 ons traject vastgelegd, van mijn Bammoederschap tot het rouwproces en als laatste hoofdstuk Samen Zijn. Wat zou het mooi zijn als het lukt mijn boek te verwezelijken.

De Christmas Carols, met Femke Mostert, Daniela Oonk et moi

comments powered by Disqus