Lianne werkt als sinds 2012 mee aan IJburgTV, de lokale tv zender op IJburg. Het presenteren voor de camera gaat haar makkelijk af en ook het inhoudelijk verslaggeven heeft ze snel onder de knie gekregen, De wisselwerking met de camera snapt ze als geen ander.

Zij verdiept zich in de onderwerpen waar verslag over wordt gemaakt en gaat goed voorbereidt aan de slag. Met jong of oud maakt zij makkelijk contact. Lianne is een van de pijlers in onze organisatie.

Patrick Richter oprichter IJburgTV


Lianne is een warme, enthousiaste persoonlijkheid die met haar theatrale talent iedereen in beweging krijgt. Haar mooie stem raakt je! Voor Snowtime verzorgt Lianne sinds 2008 de kidsclub tijdens de Dutchweek in het Franse Val Thorens. De kids zijn haar grootste fans en hebben door haar toedoen een geweldige vakantie. Lianne bereidt haar werk tot in de puntjes voor, organiseert goed, heeft overzicht en is sterk in het bijsturen. Lianne is een heel prettig persoon om mee samen te werken, je kan altijd van haar enorme betrokkenheid op aan!

Jeroen van Doesburg Snowtime Travel


Lianne treedt regelmatig met of voor ons op als Hartelijke Dame (www.dehartelijkedames.nl), waarbij ze 
met gemak per optreden met ons drie-stemmige liedjes ten gehore brengt, interviews doet en
uitstekend presenteert.  
Ze is van nature een warme en zeer hartelijke persoonlijkheid, ze heeft een groot gevoel voor humor, veel theater ervaring, een mooie (zang)stem en ze levert altijd inhoudelijk en in de uitvoering een goede eigen bijdrage aan onze act. Het is een plezier met haar samen te werken. Wij zijn fan van Lianne.